• ΠΡΟΒΟΛΗ

Η προβολή σας μέσα από τις δράσεις και το site του Συλλόγου μας αποτελεί μια οικονομική και αποτελεσματική στρατηγική marketing που θα σας δώσει την δυνατότητα να προσεγγίσετε και να ενημερώσετε ένα ευρύ κοινό εταιρειών, ελεύθερων επαγγελματιών και ιδιωτών πάνω στις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρετε.

Η προβολή σας μέσω banner στην ιστοσελίδα του ICF Greece εγγυάται την στοχευμένη προβολή σας στο κοινό – στόχο σας – η ιστοσελίδα μας δέχεται καθημερινά μεγάλο αριθμό επισκεπτών από όλους σχεδόν τους τομείς της Ελληνικής Αγοράς αλλά και του Εξωτερικού.

Κάθε χρόνο ο ICF Greece οργανώνει, με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, εκδηλώσεις οι οποίες αποσκοπούν στην ενημέρωση και εκπαίδευση της Ελληνικής και Ξένης Αγοράς εργασίας πάνω στα οφέλη του coaching σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Επιπλέον, ο ICF Greece στηρίζει με τις δράσεις του οργανώσεις τρίτων φορέων προσφέροντας εθελοντικές ώρες coaching.

Η συμμετοχή σας μέσω χορηγιών στις εκδηλώσεις/δράσεις του Συλλόγου μπορεί να σας προσφέρει πολλαπλά οφέλη ανάλογα με το χορηγικό πακέτο που θα επιλέξετε.

Δώστε στην επιχείρησή σας την ώθηση που χρειάζεται!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιτροπή χορηγιών στο sponsorship@icfgreece.org

This post is also available in: Αγγλικά