ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΡΛΩΠΑΣ

26 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL
Ο Άγγελος Δερλώπας είναι Master Certified Coach (MCC) διαπιστευμένος από το ICF και Supervisor πιστοποιημένος από την CSA και το EMCC (ESIA). Ειδικεύεται στο Executive Coaching. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και στην Ψυχολογία (MSc). Έχει διανύσει 20.000 ώρες στο coaching, συνεδρίες με πελάτες 100 χωρών, επιχειρηματική εμπειρία τριών δεκαετιών, δημοσιεύσει άρθρα και βιβλία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει παρουσιάσει σε συνέδρια coaching στην Ευρώπη, τη Β. Αμερική και την Ασία. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος πραγματογνώμονας στο coaching και στο team coaching.
Έχει υπηρετήσει ως ειδικός εμπειρογνώμων στο International Coaching Federation (ICF) Global σε διάφορες θέσεις προκειμένου να συνδράμει στη διαμόρφωση των θεμελιωδών δεξιοτήτων και εκείνων του team coaching, σαν κριτής σε βραβεία, και σαν mentor προέδρων chapters άλλων χωρών. Έχει εκπαιδεύσει στο coaching πάνω από 1,000 άτομα στον ιδιωτικό, στο δημόσιο και στο τρίτο τομέα.
Έχοντας διανύσει 30ετή πορεία στις επιχειρήσεις, σήμερα, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη Ψυχολογία, είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, έχοντας ιδρύσει την Positivity Coaching, μέσω της οποίας απολαμβάνει αποκλειστικές συνεργασίες με τους κορυφαίους του χώρου παγκοσμίως, και προσφέρει πιστοποιημένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, προγράμματα mentoring και ατομικές συνεδρίες απαράμιλλης ποιότητας.
Έχει σχεδιάσει και συγγράψει δύο πιστοποιημένα (ΙCF ACSTH) προγράμματα εκπαίδευσης στο coaching εκ των οποίων το ένα είναι το πρώτο και μόνο ελληνικό πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Team Coaching καθώς και ένα μεγάλο αριθμό από προγράμματα με την πιστοποίηση CCE. Έχει σχεδιάσει και συγγράψει το μόνο ελληνικό ACTP πρόγραμμα που αποτελεί και την ανώτατη διάκριση παγκοσμίως.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE