ΑΘΗΝΑ ΑΒΑΓΙΑΝΟΥ

29 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Λέσβο. Σπούδασα Νομική στο Πανεπιστήμιο LILLE ΙΙ στη Γαλλία και μετέπειτα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Από το 2001 έως και το 2016 εργάστηκα ως νομικός σύμβουλος σε μεγάλες επιχειρήσεις.
Το 2016 μετακομίζω στη Μαδρίτη για οικογενειακούς λόγους και έρχομαι σε επαφή για πρώτη φορά με το Coaching. Ανακαλύπτω ότι υπάρχουν επιλογές ακόμα κι όταν όλα φαίνονται αδιέξοδα. Ότι τα δύσκολα δεν είναι μόνιμα. Ότι η ευτυχία είναι εσωτερική, προσωπική επιλογή. Εκεί συνειδητοποιώ πόσο πιστεύω στη δύναμη που κρύβουμε όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι μέσα μας, πόσο με ολοκληρώνει η ιδέα να συμβάλλω στην εσωτερική εξέλιξη των ανθρώπων και να επιδράσω θετικά έστω και στο ελάχιστο, στη ζωή τους.
Εκεί συντελείται για μένα αυτό που ονομάζουμε αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης με όλες τις προκλήσεις που αυτό συνεπάγεται. Εκπαιδεύομαι στη Μαδρίτη στο Centro de Estudios del Coaching από τους καλύτερους καθηγητές στο είδος τους, αλλά και υπέροχους ανθρώπους, πιστοποιούμαι από τον ICF και κάπως έτσι ξεκινάω το νέο μου επαγγελματικό ταξίδι ως Coach.
Από τότε, στηρίζω ανθρώπους στην αναζήτηση των θέλω τους και στην επίτευξη των στόχων τους και συνεργάζομαι με μικρές ή μεγάλες εταιρείες που αποφασίζουν να επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE