ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΙΤΖΙΟΥ

24 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL
Personal & Executive Coach, Communication & Relationship Expert, CRM Consultant
Μετά από πολλά χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα του Marketing, των βιομηχανικών μηχανημάτων, της ακίνητης περιουσίας και πρόσφατα στο CRM σε κορυφαίο παγκόσμιο οργανισμό τηλεπικοινωνιών, η Κατερίνα αποφάσισε να εκπαιδευτεί και να διαπιστευθεί ως επαγγελματίας Coach.
Σήμερα, είναι Personal and Executive Coach, με «Diploma in Positivity Coaching» (ICF-ACSTH Accredited) και έχει λάβει την διαπίστευση της ως ACC (Associate Certified Coach) από την International Coaching Federation (ICF). Επιπλέον, είναι σε εξέλιξη η εκπαίδευση της στο Team & Leadership Coaching.
Ειδικεύεται στην Επικοινωνία και στις Διαπροσωπικές Σχέσεις των ατόμων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ως CRM consultant ενισχύει την εμπειρία Πελατών και την Διαχείριση Σχέσεων Επιχειρήσεων (CRM/CEM). Είναι επίσης πιστοποιημένη Coach στο μοντέλο DiSC (Wiley), εργαλείο αξιολόγησης επικοινωνίας.
Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στη Συμβουλευτική και Θεραπεία για Ζευγάρι και Οικογένεια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Είναι συνεργάτης και μέλος της Positivity Global Coaching προσφέροντας Προσωπικό και Επαγγελματικό Coaching στους σπουδαστές.
Είναι ACC Credentialed Coach και μέλος της International Coaching Federation (ICF global) και του ICF Greek Charter Chapter. Επίτροπος Χορηγιών του ICF Greece.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE