ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΕΚΚΟΥ

25 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL

Η Αλεξάνδρα Λέκκου είναι επαγγελματίας στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, με τεχνογνωσία σε όλες τις περιοχές εξειδίκευσης του και με εστίαση στη Διαχείριση Ταλέντου, A LEKKOU την Ηγεσία και την Οργανωσιακή Κουλτούρα.
Μέσα από την 20ετή της διαδρομή ως Σύμβουλος, HR manager, Facilitator και Coach, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με στελέχη και ομάδες και στη συνεργασία μαζί τους με σκοπό την ανάπτυξη και την αξιοποίηση του δυναμικού τους. Έχει ηγηθεί ομάδων, έχει συμμετάσχει σε πολύ-πολιτισμικές ομάδες και έχει συνεισφέρει σε σημαντικές αλλαγές.
Η Αλεξάνδρα έχει εργαστεί σε μεγάλους, αλλά και μικρούς, οργανισμούς, πολυεθνικούς και ελληνικούς, κυρίως στον κλάδο της Τεχνολογίας και των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, όπως η Ericsson, BP, WIND.

Από τον 2020, έχει τον ρόλο Director, Leadership & Organizational Culture στη Stanton Chase.Διαθέτει Professional Coaching Certificate, από το Leadership Psychology Institute, και Life Coaching Certificate, από το University of Cambridge και είναι ενεργό μέλος του ICF Greece, συμμετέχοντας στην επιτροπή Webinars & Credentials (2021).
‘Εχει εμπειρία ως Mentor, στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγεται ο κλάδος της Θετικής Ψυχολογίας και είναι Δόκιμο μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Θετικής Ψυχολογίας.Ακαδημαϊκά, προέρχεται από τον χώρο των Κοινωνικών Επιστημών και είναι κάτοχος MA in Psychology, University of Sussex, και Πτυχίου Κοινωνιολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE