ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

29 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL
H Γαβριέλλα Αρβανίτη έχει σπουδάσει Marketing Management – Τ.Ε.Ι. Αθηνών, Pilates Mat – Iafa College, Personal Training – Iafa College, Life and Mentor Coaching – Positivity , έχει πιστοποιήσεις Θετικής Ψυχολογίας, Διατροφής και Ευεξίας – Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, Σχέσεων και Ευτυχίας-Transformation Academy, «Coaching υγείας, ευεξίας , άσκησης και μακροβιότητας» και «Κλινικής Διαιτολογίας » από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Επίσης έχει NLP Certification από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και ολοκληρώνει τις σπουδές της στο τμήμα Γνωσιακής και Συμπεριφοριστικής Θεωρίας του Εκπα.
Είναι πιστοποιημένη ως Associate Certified Coach (ACC-ICF), μέλος του ICF Global και του ICF Greece.
Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες στο Divani Caravel, στο Electra Palace, στην αίθουσα Ιωνία του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ.α.
Στόχος της είναι: Να βοηθάει τους ανθρώπους να βρουν το νόημα της ζωής τους, να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να προχωρήσουν μπροστά προς το μέλλον για μια ζωή με ευεξία. Να καταφέρουν να αλλάξουν τρόπο σκέψης, να πετύχουν τους στόχους τους, να γίνουν πιο θετικοί, να βελτιώσουν την γενική κατάσταση της υγείας τους μέσω της διατροφής και της άσκησης, να αγαπήσουν τον σημερινό τους εαυτό και να κάνουν τις αλλαγές που χρειάζονται για να γίνουν αυτό που ονειρεύονται!!!!!
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE