ΕΥΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

26 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL
Life and business coach με πτυχίο στην “Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων” του Πανεπιστημίου Μακεδονίας .Η πολυετής εμπειρία της στην δημόσια διοίκηση και η ανθρώπινη επικοινωνία αποτέλεσε το έναυσμα για τη συνεχή επιμόρφωση στις ανθρώπινες σχέσεις και την θετική ψυχολογία.
Κάτοχος των διαπιστευμένων προγραμμάτων “Diploma in personal and executive coaching” , του “Team and Leadership Coaching” καθώς και πιστοποίησης στην “Θετική Ψυχολογία” και στο “Business Coaching”, είναι ενεργό μέλος του ICF (International Coaching Federation), δεν σταματά την αναζήτηση για εξέλιξη και εκπαίδευση. Πιστεύει ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδες καταστάσεις και νιώθει ότι το coaching είναι η μοναδική μαθησιακή διαδικασία που λειτουργεί σε όλους τους ανθρώπους και είναι ανεξάντλητη , είναι τρόπος ζωής.
Όραμά της είναι να γίνει πρεσβευτής των αξιών του και να επωφελούνται όλο και περισσότεροι από τα οφέλη του.
Μέσα από τη δουλειά της υποστηρίζει τον πελάτη (άτομο ή ομάδα) να αναγνωρίσει τα Blind spots, να βρει τα κίνητρα και να δημιουργήσει νέους τρόπους δράσης ώστε η αλλαγή να γίνει πραγματικότητα.
Εξειδικεύεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που δίνουν τον δικό τους αγώνα για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν. Με στοχευμένες παρεμβάσεις που σκοπό έχουν να αυξήσουν την θετικότητα και να ενδυναμώσουν άτομα και ομάδες για να ανταπεξέλθουν στις απαιτητικές συνθήκες ανταγωνισμού και αστάθειας της σημερινής πραγματικότητας.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE