ΕΥΑ ΤΣΙΓΚΟΥ

20 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL

Η Εύα διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, σε διάφορες διοικητικές θέσεις και κλάδους. Ειδικεύθηκε στις Βιομηχανικές πωλήσεις B2B, Ανάπτυξη Αγορών, εντός και εκτός Ελλάδος. Επίσης δούλεψε ως Senior Associate σε μία από την μεγαλύτερες Συμβουλευτικές Εταιρείες στο τομέα Εύρεση Στελεχών, καθώς και ως Επιχειρηματίας (franchisee) μεγάλης Ελληνικής εταιρείας.
Αποφάσισε να εκπαιδευτεί και να πιστοποιηθεί ως Coach. Σήμερα εργάζεται ως Διαπιστευμένη Personal, Executive & Team and Leadership Coach.
Όραμά της είναι να βοηθήσει άτομα και οργανισμούς που θέλουν να κάνουν τις αλλαγές που χρειάζονται, ώστε να απελευθερώσουν τις δυνατότητές τους και να δημιουργήσουν μια κουλτούρα coaching, που θα ενδυναμώνει τα άτομα και τις ομάδες να ευδοκιμήσουν.

Είναι υποστηρικτής ανάπτυξης δεξιοτήτων Συναισθηματικής Νοημοσύνης για την βελτιστοποίηση ηγετικών ικανοτήτων, καθώς και την δημιουργία ευαισθητοποίησης στην διαφορετικότητα, συμπερίληψη και δικαιοσύνη στον χώρο εργασίας και στην κοινωνία.
Έχει το πτυχίο Κοινωνικής Επιστήμης και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Concordia, Montreal Canada. Ολοκλήρωσε την Εκπαίδευση Coaching από την Positivity Global Coaching (ICF-ACSTH Accredited) στο Team & Leadership και Personal & Executive Coaching. Έχει Πιστοποιητικό στην Επιστήμη της Ευημερίας από το Πανεπιστήμιο του Yale. Είναι Πιστοποιημένη Coach & Trainer στην Συμβουλευτική Πωλήσεων της Richardson.Είναι ACC Credentialed Coach και μέλος της International Coaching Federation (ICF Global) και του ICF Greek Chapter.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE