ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΔΡΟΥΚΑΚΗ

29 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL
Τζένη Ανδρουκάκη
Coach Επαγγελματικής Ανάπτυξης, ACC
Σύμβουλος Ανθρώπινου ΔυναμικούCoach Επαγγελματικής Ανάπτυξης με εστίαση στη συνολική ανάπτυξη του ανθρώπων.
Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού SHRM- SCP με ειδίκευση στην οργανωσιακή αλλαγή, την ανάπτυξη της απόδοσης των ανθρώπων και την ισορροπία ζωής και εργασίας, με εμπειρία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καθώς και τους μη κυβερνητικούς φορείς.
Ως στέλεχος Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλου χρηματοπιστωτικού οργανισμού, απέκτησε εξειδίκευση στην ανάπτυξη επαγγελματικών και διαπροσωπικών δεξιοτήτων, οργάνωσε εθελοντικές δράσεις και συνεισέφερε στην ανάπτυξη και την ισορροπία των ανθρώπων. Ξεκινώντας την καριέρα της ως βιολόγος, εργάστηκε στην προστασία του περιβάλλοντος, διαχειρίστηκε θεσμικές μεταρρυθμίσεις και δημιούργησε δίκτυα ευαισθητοποίησης και συνεισφοράς με τοπικές κοινωνίες και δημόσιες αρχές.
Απόφοιτος Βιολογίας (ΕΚΠΑ) και κάτοχος International MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με εκπαίδευση σε Life, Executive, Team & Leadership Coaching και διαπιστευμένη Associate Certified Coach από τον ICF.
Ως coach προσεγγίζει ολοκληρωμένα τους ανθρώπους, ώστε να συνειδητοποιήσουν τις δυνάμεις τους και να προχωρήσουν στην εκπλήρωση του οράματός τους, σύμφωνα με τις αξίες τους και σε ισορροπία με το περιβάλλον τους. Με βάση τη Σύρο, συνεργάζεται με στελέχη ιδιωτικών, δημόσιων οργανισμών και μη κυβερνητικών οργανώσεων σε όλο τον κόσμο. Με ανθρώπους που επιθυμούν να προχωρήσουν επαγγελματικά στο χώρο που βρίσκονται ή να κάνουν την αλλαγή στην καριέρα τους και αναζητούν τον καλύτερο δρόμο και τρόπο. Με ανθρώπους που ξεκινούν τα επαγγελματικά τους βήματα και θέλουν το πρώτο τους βήμα να είναι σταθερό σε ένα χώρο που αγαπούν. Με ανθρώπους που θέλουν να κάνουν καλύτερο τον κόσμο γύρω τους, ξεκινώντας από τον εαυτό τους.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE