ΙΡΙΣ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ

24 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL
Η Ίρις είναι έμπειρη διαπιστευμένη Coach ( PCC ) και πιστοποιημένη Mentor Coach (CMC) απo το International Coaching Federation (ICF),καθώς διαπιστευμένη Coach -Senior Practitioner και Supervisor ESIA από τον European Mentoring Coaching Council (EMCC).
Βραβεύθηκε στα HR Awards 2016.
Έχει 36 χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς,στον τομέα του Marketing και Επικοινωνίας σε θέσεις ευθύνης.
Είναι Managing partner της εταιρίας Iris-Scope PC και προσφέρει υπηρεσίες coaching, mentoring, supervision και marketing consultancy, με σκοπό την υποστήριξη ατόμων και επιχειρήσεων για βιώσιμα αποτελέσματα.
Ασχολείται με το Coaching, Mentoring, Supervision επιχειρήσεων  για middle management, top management καθώς και με millennials, σε θέματα ηγεσίας, διοίκηση ομάδων και απόκτηση δεξιοτήτων( soft skills).
Προσφέρει Mentoring και Supervision σε επαγγελματίες Coaches, Mentors και Supervisors για την βελτίωση της πρακτικής τους και σε Coaches που θέλουν να αποκτήσουν ή ανανεώσουν διαπιστεύσεις ACC, PCC, Practitioner, Senior Practitioner.
Υποστηρίζει υποψηφίους Coaches πώς να επιλέξουν την σχολή εκπαίδευσης τους, πώς να βρούν το niche market τους, καθώς στoν σχεδιασμό και στη δημιουργία της δικής τους Coaching επιχείρησης.
Συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα ηγεσίας για επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς.
Διοργανώνει σεμινάρια δεξιοτήτων coaching για τους διεθνείς φορείς ICF, EMCC.
Εθελοντικά προσφέρει Coaching & Mentoring στην Ανώτατη εκπαίδευση και σε ΜΚΟ της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Είναι Πρόεδρος ICF Greece Charter Chapter 2022 και ενεργό μέλος από το 2016 σε θέσεις ευθύνης, καθώς και του European Mentoring Coaching Council EMCC/ HCA.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE