ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΑΚΗ

18 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL

Η Κατερίνα Χατζάκη έχει σπουδάσει μαθηματικά και έχει εκπαιδευτεί σε Executive, Business, Career and Personal coaching με την απόκτηση διπλώματος Personal & Executive Coaching από το Kingstown College, προκειμένου να τιμήσει την βασική της αξία να βοηθάει τους ανθρώπους να απελευθερώσουν το δυναμικό τους και να βελτιώσουν τη ζωή τους.
Είναι Διαπιστευμένη Professional Certified Coach (PCC) από την International Coach Federation (ICF), μέλος της ICF Global και της ICF Greece και Ταμίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ICF Greece.
Η 30ετής εμπειρία της σε διευθυντικές θέσεις στον τραπεζικό τομέα και στον τουρισμό και η πολύχρονη παρουσία της σε ομάδες αυτογνωσίας, υπήρξαν σημαντικά εφόδια στη διαδικασία ενδυνάμωσης και υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού.
Έχει ολοκληρώσει περισσότερες από 1.200 ώρες ατομικών συνεδριών coaching με:
• στελέχη από εταιρικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό περιβάλλον, βοηθώντας τους να επιτύχουν προσωπικούς ή εταιρικούς στόχους,
• επιχειρηματίες που θέλουν να δώσουν νέα πνοή στις επιχειρήσεις τους,
• άτομα που ενδιαφέρονται να βρουν και να υλοποιήσουν το όραμά τους.

Παράλληλα δραστηριοποιείται μέσω ομαδικών συνεδριών, εκπαιδεύσεων σε στελέχη εταιρειών καθώς και δημόσιων ομιλιών.
Επιπλέον προσφέρει mentoring σε νέους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να στήσουν και να αναδείξουν την επιχείρησή τους.
Εφαρμόζει coaching συναισθηματικής νοημοσύνης, πιστεύοντας ότι η ικανότητα να αναγνωρίσουμε και να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τόσο τα δικά μας συναισθήματα όσο και αυτά των άλλων είναι το κλειδί για την υψηλή απόδοση και την εξαιρετική ηγεσία.
Το coaching στυλ της βοηθά τον coachee να εστιάζει στη δράση, βασιζόμενος στις δεξιότητες και τις αξίες που διαθέτει ως άνθρωπος.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE