ΚΡΙΣΤΙΑΝΑ ΠΡΕΚΕΖΕ

22 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL
Ελληνοαμερικανίδα, γεννημένη στο Σικάγο, απόφοιτη του Pierce College στην Αθήνα, με Μaster’s από το Boston University σε «Ενέργεια & Περιβάλλον». Στα πολυάριθμα ταξίδια της ανά τον κόσμο, επαγγελματικά και αναψυχής, γνώρισε πολλούς ανθρώπους, εμπνεύστηκε από διαφορετικούς πολιτισμούς και εκτίμησε την ανάγκη να ζούμε σε ισορροπία τόσο με τη φύση όσο και με τον εαυτό μας. Μετά από 30ετή σταδιοδρομία σε ναυτιλιακό οργανισμό, με αντικείμενο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση ναυτικών και στελεχών εταιρειών, άλλαξε ρότα. Συνδυάζοντας την εμπειρία και τη γνώση της από την Οικοφιλοσοφία μέχρι το Sustainability και από την περιβαλλοντική εκπαίδευση ως το συντονισμό εθελοντικών δράσεων, υποστηρίζει, ως Coach, άλλους ανήσυχους ανθρώπους να λάμψουν και να εξελιχθούν, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Αρθρογραφεί σε έντυπα/ηλεκτρονικά μέσα σε θέματα περιβαλλοντικά, εκπαίδευσης, ναυτιλιακής επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης γυναικών ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια ή συντονίστρια σε διεθνή και εθνικά συνέδρια περιβαλλοντικού και ναυτιλιακού περιεχομένου. Είχε την τιμή και τη χαρά να μιλήσει στο COACHATHON 2019, σε Coaches από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για την προσωπική ενδυνάμωση μέσω του εθελοντισμού και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.
Ταμίας ΔΣ της WISTA Hellas (Women’s International Shipping & Trading Association) για την περίοδο 2020-2022.
Ετοιμάζει τη διαπίστευση της ως ACC με το ICF Mentor Coaching της Βαρβάρας Ασημακοπούλου PCC.
Μέλος της International Coaching Federation (ICF Global), υπεύθυνη Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΙCF Greece Charter Chapter και μέλος του Climate Coaching Alliance.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE