ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΑΛΛΑ

22 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL
Η Κωνσταντία Πάλλα είναι Κοινωνιολόγος, PCC – ICF – CMC, Professional Certified Coach, Executive, Team & Leadership Coach, Certified Mentor Coach.
Ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, στελεχών και ιδιωτών.
Πιστοποιημένη Executive & Team Leadership Coach, εστιάζει τις προσπάθειές της στην προσωπική και επαγγελματική ενδυνάμωση στελεχών επιχειρήσεων και επαγγελματιών, και παράλληλα ως Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα υποστηρίζοντας άτομα, ομάδες και οργανισμούς.
Συμμετέχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια και διαλέξεις σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας και εμπνέοντας τους ανθρώπους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων, στην επίτευξη των στόχων τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Μέσα από το διττό της ρόλο ως Coach & Trainer, συνεργάζεται με μεγάλους εκπαιδευτικούς φορείς και Πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο πάνω σε θέματα όπως το Coaching, Team Coaching, Soft Skills, Εργασιακά, Stress Management, Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Time Management, Συμβουλευτικής, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ψυχολογίας.
Είναι ενεργό μέλος της International Coaching Federation (ICF Global) και της International Coaching Federation Greece Charter Chapter (ICF Greece Charter Chapter).
Έχει διατελέσει Πρόεδρος ICF GREECE CHARTER CHAPTER για το έτος 2020 και έχει συμμετάσχει σε διάφορες επιτροπές υποστήριξης της κοινότητας από το 2017 που είναι μέλος.
Όραμα της είναι να βοηθάει τους ανθρώπους να αναπτυχθούν και να ανθίσουν στον τομέα που τους ενδιαφέρει και αγαπούν.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE