ΝΑΣΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

19 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL

Το πάθος του είναι να υποστηρίζει ανθρώπους να ανακαλύπτουν το όραμα και το δυναμικό τους, ποιοι είναι και τι μπορούν να καταφέρουν, να υπερνικούν τα εμπόδια και να πετυχαίνουν τους στόχους και τη μεγάλη τους εικόνα.
Ο Νάσος Φωτόπουλος είναι Life, Business, Career & Executive Coach με πάνω από 1.600 ώρες coaching & mentoring στο ενεργητικό του, διαπιστευμένος Professional Certified Coach (PCC) & Registered Mentor Coach από την International Coaching Federation (ICF), Certified Professional Coach (CPC) από την International Coach Academy (ICA), NLP Master Certified Practitioner & Coach από την Hellenic NLP Academy & το American Board of NLP (ABNLP).
Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων με πάνω από 25 χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης στο ενεργητικό του και ενταγμένος στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), European Business Mentor & European Business Consultant.

Από το 1986 μέχρι σήμερα έχει εκπαιδεύσει και έχει οργανώσει χιλιάδες προγράμματα εκπαίδευσης για ιδιώτες, ανέργους, στελέχη, προσωπικό επιχειρήσεων και οργανισμών και έχει εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους.
Υπεύθυνος της Inspirational Coaching & Mentoring (ICM) Academy www.icmacademy.gr
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ITEC Εκπαιδευτική Α.Ε. www.itec.edu
Project Manager σε ευρωπαϊκά προγράμματα όπως: Gender-IT, This is IT Project, I-TUTOR, LadybizIT, School on the cloud.
Από το 2015 είναι μέλος της International Coaching Federation (ICF Global) και του International Coaching Federation Greece Charter Chapter (ICF Greece Charter Chapter).
Έχει διατελέσει στο ΔΣ του ICF Greece Charter Chapter, Γραμματέας το 2017, Αντιπρόεδρος το 2018, Πρόεδρος το 2019 και Past President το 2020.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE