ΣΤΑΥΡΙΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΕΛΛΗ

25 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL
Η Σταυρινή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Σπούδασε τέχνη, γραφιστική και μουσειολογία στην Αγγλία και στην Αμερική κι έχει εργαστεί σαν Μουσειολόγος – Μουσειοπαιδαγωγός σε Μουσεία και πολιτιστικούς φορείς στην Αγγλία, την Ιορδανία και την Ελλάδα.
Από παιδί ήθελε να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Όταν έγινε μητέρα για πρώτη φορά της γεννήθηκε μια βαθιά επιθυμία να μπορέσει να το κάνει αυτό υποστηρίζοντας και ενδυναμώνοντας τους γονείς γιατί συνειδητοποίησε, μέσα από τη δική της εμπειρία, ότι όταν οι γονείς νιώθουν καλά αυτό μεταδίδεται και στο περιβάλλον τους και κυρίως στα παιδιά τους, τους αυριανούς πολίτες του κόσμου. Κάποια χρόνια μετά κι ενώ βρισκόταν στην αναζήτηση για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, έβαλε το coaching στη ζωή της και εκπαιδεύτηκε σε αυτό και το 2020 δημιούργησε τη Μαμά Πάπια, τη δική της εταιρεία Life Coaching για γονείς.
Πάθος της είναι να υποστηρίζει τους γονείς να αναγνωρίζουν, να γιορτάζουν και να παρακινούν τον εαυτό τους έτσι ώστε να έχουν μια γεμάτη ζωή. Για την ίδια, μια γεμάτη ζωή είναι μια ζωή στην οποία ο άνθρωπος ευθυγραμμίζει αυτά που κάνει, αυτά που λέει και τον τρόπο που συμπεριφέρεται με τις αξίες του και βελτιώνει ακόμα περισσότερο, με αυτό τον τρόπο, την ποιότητα της ζωής του και της ζωής των γύρω του.
Στην καθημερινή της ζωή, η Σταυρινή αντιλαμβάνεται τις αλήθειες τις, προκειμένου να οικοδομήσει την ικανότητα να επικοινωνήσει καλύτερα με τους ανθρώπους, δημιουργώντας έναν κόσμο στον οποίο περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν στα όνειρά τους, έτσι ώστε τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE