ΣΤΕΛΛΑ ΡΑΠΤΗ

21 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL
Η Στέλλα Ράπτη είναι ACC ICF Certified Jungian Coach, Marshal Goldsmith Stakeholder Centered Certified Coach και Positive Intelligence Coach. Ως Leadership and Executive Coach στηρίζει Managers και Directors που επιθυμούν να αναδειχθούν σε επιτυχημένους και ευτυχισμένους Ηγέτες.
Ό,τι συνέβη στη ζωή της, την προετοίμαζε για αυτό που κάνει τα τελευταία χρόνια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα σε πυρηνική οικογένεια. Το πάθος της ήταν η λογοτεχνία διότι μέσα από τους χαρακτήρες των βιβλίων γνώριζε τους ανθρώπους που αποδείχτηκαν σε ακόμη μεγαλύτερο πάθος για εκείνη.
Η ζωή την οδήγησε στο Ιστορικό Τμήμα της Φιλοσοφικής Αθηνών, σε πτυχία πολλών ξένων γλωσσών και στη συνέχεια στη Σορβόννη στο Τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας ενώ η επιστροφή στην Αθήνα την βρήκε να κάνει μεταφράσεις για το περιοδικό Elle.
Αν όντως η δημοσιογραφία είναι μικρόβιο, τότε το κόλλησε στα γραφεία της Ελευθεροτυπίας, του Επενδυτή και των Αττικών Εκδόσεων από όπου αποχώρησε μετά από 27 χρόνια με τον τίτλο της Εκδότριας των Γυναικείων Τίτλων του Ομίλου τόσο σε έντυπη όσο και ηλεκτρονική μορφή.
Θα ευγνωμονεί για πάντα την πανδημία που τη βοήθησε να βρει ξανά το κέντρο της, να ακούσει το κάλεσμά της και να στραφεί σε αυτό που ούτως ή άλλως έκανε εμπειρικά τόσο χρόνια στο χώρο των επιχειρήσεων ως ηγέτης μεγάλων ομάδων: να ενδυναμώνει, να κινητοποιεί και να εμψυχώνει τους ανθρώπους ώστε να ανακαλύψουν την καλύτερη και πιο ελπιδοφόρα πλευρά του εαυτού τους.
Για τη Στέλλα Ράπτη το Coaching είναι προσφορά και μαζί η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η προσωπική εξέλιξη εμπνέει και προϋποθέτει τη συλλογική μας εξέλιξη.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE