ΑΝΝΑ ΚΗΡΥΚΟΥ

25 Σεπτεμβρίου, 2022 - από ICF INTERNATIONAL
Η Άννα γεννήθηκε, μεγάλωσε και πλέον ζεί στο Βαθύ Αυλίδας, Χαλκίδα. Είναι γόνος ελεύθερων επαγγελματιών και στέλεχος της ΜΜΕ οικογενειακής επιχείρησης. Είναι κάτοχος BA Marketing & MΒΑ in Business Administration concentration in Finance, από το University of LaVerne, CA, USA, καθώς και είναι απόφοιτος του πιστοποιημένου προγράμματος από τον ICF “Coaching Δεξιότητες και εργαλεία στη πράξη», ΗRE το 2021. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια μικρομεσαία επιχείρηση, αλλά και η ανάγκη της για εξέλιξη και η αγάπη προς την εκπαίδευση την οδήγησαν να πιστοποιηθεί στους τομείς του Internal Audit, Logistics, OΑHSAS –HACCP – ISO, Social Media Marketing, «Leadership Coaching υπο τα Βήματα του Σωκράτη», «Το Επάγγελμα του Recruiter-Η Επιστήμη και η Τέχνη του Recruiting», «Οργανωσιακή Συμπεριφορά και Ηγεσία».
Η εργασιακή της εμπειρία σε μικρομεσαία και οικογενειακή επιχείρηση αλλά και η ακαδημαϊκή της εκπαίδευση, και η ενασχόληση της με τα κοινά σαν ενεργό μέλος, της δίνουν την ικανότητα και την άνεση να ενστερνιστεί και να καταλάβει τους ανθρώπους που έχουν ανησυχίες και προβληματισμούς ή και συγκρούσεις στον εργασιακό τους χώρο. Σαν μονογονέας και μητέρα 2 εφήβων, μπορεί να καταλάβει τις ανησυχίες κάθε γονέα. Σαν ελεύθερη γυναίκα μπορεί να αφουγκραστεί τις αμφιβολίες και τις φοβίες κάθε μοναχικού ανθρώπου. Προσφέρει υπηρεσίες coaching internally, αλλά και ατομικές συνεδρίες σε άτομα από όλο τον κόσμο είτε δια ζώσης ή online σε θέματα εργασιακά και προσωπικά.
Σκοπός της είναι «Να βοηθάει τους ανθρώπους να βρουν τη δύναμη μέσα τους και να είναι χαρούμενοι κάνοντας την ζωή τους καλύτερη!» Το πετυχαίνει με το να είναι παρόν, απλή, δυναμική, δημιουργική, παθιασμένη, που πάντα
ψάχνει να βρει το θετικό μέσα από κάθε πρόκληση και σκορπάει χαμόγελα απλόχερα.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ICF GREECE